Basman Studio

Jarenlange ervaring in de muziek en opname techniek, ongedwongen sfeer, know how, diverse sounds, prachtige ruimte met volledige backline, scherpe tarieven, op 15 minuten van de stad Groningen. Dit zijn slechts een aantal pluspunten van de Bassman studio Eelde.

Opname technicus en muzikant ( o.a. bas en pedal steel ) Anne Doedens kan bijna elke sound neerzetten. De Bassman studio kenmerkt zich door de diverse opname mogelijkheden. Van (zang) duo tot band, van zanger of  angeres tot pianist alle soorten opnamen zijn mogelijk. De Bassman studio is gespecialiseerd in live studio recording. Wil je een produktie maken dan gaat dat altijd in overleg, maar bovenal in een ongedwongen sfeer. De Bassman studio kenmerkt zich door de ongekend sfeervolle opnameruimte met uitstekende akoestiek, de professionele aanpak en ontspannen sfeer.

Wij gebruiken een combinatie van de modernste en vintage apparatuur en kunnen daarmee een breed scala aan sounds maken zodat we jouw wensen realiseren. Jouw muziek is waar het om gaat!

Bij de Bassman studio staat de muzikant centraal. Als je precies weet wat je wilt, maar ook als je een stukje ( muzikale ) begeleiding zoekt kun je bij ons terecht. Aan elke opname en mix besteden wij onze volle aandacht!

Kijk rond op de site voor meer informatie, maar neem vooral contact op voor informatie en vragen over onze scherpe tarieven ( 06 53 37 70 77 ), maar kom vooral langs om vrijblijvend te komen kijken. In de huiskamer van de studio kunnen we onder het genot van een kop koffie jouw project bespreken!

Openingstijden

Ma: op afspraak
Di: op afspraak
Woe: 13.00 tot 17.00 uur
Do: op afspraak
Vrij: 13.00 tot 17.00 uur

Addres

Burg. J.G. Legroweg 102
9761 TD Eelde